Ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε και του ζήτησε να στηρίξει το γιο του για δήμαρχο Αθηναίων - iefimerida.gr

Ο Καμμένος ισχυρίζεται ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε και του ζήτησε να στηρίξει το γιο του για δήμαρχο Αθηναίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη. Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) στη Θεσσαλονίκη και απάντησε για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» το οποίο αναφέρεται σε «υπεράκτια μυστικά», τόσο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., όσο και του πατέρα του Ηλία για το σκάφος «Iliatoras of London».

Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε λέγοντάς του ότι δεν θα γράψει για το κότερο «Ηλιάτορας» αν στηρίξει το γιο του Ανδρέα -βουλευτή της ΝΔ- για δήμαρχο.

«Ο κύριος αυτός στο δημοσίευμα το οποίο αναπαράγει, ο κ. Ψυχάρης, ζήτησε χθες να το αποσύρει σε τηλεφώνημα με μεσολαβητή του, προκειμένου να στηρίξω τον γιο του ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και να αποσύρω τις αγωγές εναντίον του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αγωγή εναντίον του κ. Ψυχάρη. «Του μηνύουμε ότι τα δάνεια που έπαιρνε από τους πολιτικούς της τρόικας για να κρύβει τα σκάνδαλά τους και τα οποία τα μετέφερε σε offshore εταιρίες και σε πλούτο που έλειψε από τον ελληνικό λαό, θα τα γυρίσει πίσω. Όπως τα 100 εκατομμύρια που πήρε το Μέγαρο Μουσικής την ώρα που πάνε να κλείσουν την ΕΛΒΟ για 25 εκατομμύρια. Τα όργανα της τρόικας και οι διάφοροι νταβατζήδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα λαϊκό κίνημα που δεν γονατίζει, ούτε απειλείται, ούτε προσκυνά. Θα τους τσακίσουμε», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ