Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών απειλούν το υπουργείο Υγείας ότι δεν θα δέχονται τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ - iefimerida.gr

Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών απειλούν το υπουργείο Υγείας ότι δεν θα δέχονται τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών απειλούν το υπουργείο Υγείας ότι δεν θα δέχοντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών αν δεν αλλάξει το μέτρο για αναγκαστική έκπτωση προς τον Οργανισμό, συνολικού ύψους 470 εκατ. ευρώ προκειμένου να καλυφτεί η υπέρβαση της δαπάνης για νοσήλια και διαγνωστικές εξετάσεις.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος γίνεται λόγος για «αυθαίρετες και μονομερώς τετελεσμένες αποφάσεις του υπουργείου Υγείας», ενώ σημείωνουν πως«η ανακοίνωση των μέτρων του Υπουργείου Υγείας, περί claw back στις υπηρεσίες που παρέχουν οι Ιδιωτικές Κλινικές για τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ δίνει τη χαριστική βολή σε αυτή τη συνεργασία».

«Αντί να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και στις οφειλές που συσσωρεύονται τα τρία τελευταία χρόνια συνεχίζεται και πάλι η λανθασμένη, άδικη, επιπόλαιη και πρόχειρη, ισοπεδωτική πολιτική. Πολιτική που οδηγεί τις Ιδιωτικές Κλινικές και τους εργαζομένους τους σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο» προσθέτει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών στην ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ