Krs-one: Ο εμβληματικός πρωτεργάτης της ραπ συνεχίζει ακάθεκτος στα 47 του και παίζει σήμερα στην Αθήνα - iefimerida.gr

Krs-one: Ο εμβληματικός πρωτεργάτης της ραπ συνεχίζει ακάθεκτος στα 47 του και παίζει σήμερα στην Αθήνα

Ο πιο εμβληματικός ράπερ Krs-one συνεχίζει να τραγουδάει στα 47 του – Σήμερα η σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Krs-one, κατά κόσμον Lawrence Krisna Parker, γεννημένος στις 20 Αυγούστου 1965, άρχισε να ασχολείται με το hip-hop από τα δεκατέσσερα, όταν και εγκατέλειψε το σπίτι του. Υπήρξε από τους «πρωτεργάτες» αυτού του είδους μουσικής και θεωρείται ίσως η πιο μεγάλη πηγή έμπνευσης για τους... καινούριους του είδους.

Αν και άρχισε την καριέρα του σε κακόφημες γειτονιές της Αμερικής και χωρίς τις καλύτερες συνθήκες για να εξελιχθεί, με τον καιρό η φήμη του διαημου καλλιτέχνη μεγάλωνε. Οι στίχοι και τα θέματα που θίγει στα τραγούδια του θεωρήθηκαν πρωτοποριακά και έτσι όλο και περισσότερος κόσμος άρχιζε εμπνέεται μέσα από τα cd του.

Έφτασε στο σημείο εκτός από ράπερ να θεωρείται και...διανοούμενος αφού ακόμα και οι New York Times τον καλούν να γράψει άρθρα εξηγώντας θέματα που αναφέρει στα τραγούδια του και να μιλήσει στο κοινό για τους προβληματισμούς του.

Μετά από τριάντα τρία χρόνια καριέρας ο Krs-one, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για ένα και μοναδικό live. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι ο διάσημος ράπερ δεν έχει και την... καλύτερη σχέση με τις συναυλίες, μιας και αυτή είναι μια από τις ελάχιστες περιοδείες του. Όσοι τυχεροί πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήρια, θα τον απολαύσουν σήμερα στον πολυχώρο BIOS στο Γκάζι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ