Στο στόχαστρο των χάκερς και η Apple - iefimerida.gr

Στο στόχαστρο των χάκερς και η Apple

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η oμάδα χάκερ "Antisec" ανακοίνωσε την Κυριακή ότι έχει στην κατοχή της ονόματα χρηστών καθώς και κωδικούς πρόσβασης για εξυπηρετητή της Apple. Συγκεκριμένα, οι hackers της "AntiSec" δημοσίευσαν ένα έγγραφο το οποίο περιείχε, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, 26 ονόματα χρηστών, κωδικούς πρόσβασης καθώς και ένα σύνδεσμο σε έναν server της Apple.

Σε παλιότερη δημοσίευση τους στο Twitter, οι ίδιοι χάκερς υποστήριζαν ότι είχαν διεισδύσει πλήρως στα συστήματα της Apple, ωστόσο δήλωσαν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς οι ίδιοι «έχουν άλλες ασχολίες». Αντιπρόσωπος της Apple δεν πήρε θέση άμεσα πάνω στο θέμα. Τον τελευταίο καιρό, οι hackers έχουν βάλει στο στόχαστρο ιδιωτικές εταιρείες όπως τις Sony και AT&T, αλλά και κρατικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ, κυβερνητικές υπηρεσίες της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Twitter χάκερς hackers antisec
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ