Η Χρυσή Αυγή προκαλεί με δικό της πόρισμα για λίστα Λαγκάρντ: Μέλη εγκληματικής οργάνωσης Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπανδρέου [βίντεο, pdf] - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή προκαλεί με δικό της πόρισμα για λίστα Λαγκάρντ: Μέλη εγκληματικής οργάνωσης Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπανδρέου [βίντεο, pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πόρισμα της για τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, στο οποίο καταγγέλλει πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι «μέλη εγκληματικής οργάνωσης και έχουν ποινικές ευθύνες».

Στο πόρισμα της Χρυσής Αυγής, το οποίος όπως επεσήμανε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατατίθεται στον ελληνικό λαό και όχι στη Βουλή, αναφέρεται πως «Οι τρεις συνυπεύθυνοι για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ (Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου) αποτελούν εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Οι μαρτυρικές καταθέσεις και τα αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα που κατετέθησαν στην επιτροπή αποδεικνύουν περίτρανα τον ισχυρισμό μας αυτό. Πρόκειται για την ίδια εγκληματική οργάνωση που έδεσε τη χώρα με τα δεσμά του εθνοκτόνου Μνημονίου, εκχώρησε την εθνική μας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό. Όσον αφορά τον Γεώργιο Παπακωνσταντίνου, τα εις βάρος του στοιχεία βοούν και θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη ενώπιον της Δικαιοσύνης, αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Εδώ όμως παρεμβαίνει ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών και καθυστερεί με άθλιο τρόπο τη διαδικασία».

Στη συνέχεια, η Χρυσή Αυγή κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ πως «επί της ουσίας συγκάλυψε τον Γεώργιο Παπανδρέου, ψηφίζοντας κατά της παραπομπής του και κατά της βίαιης προσαγωγής του ενώπιον της επιτροπής».

Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ