Επείγουσα μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζεται ο Τζουντ Λο [εικόνες] - iefimerida.gr

Επείγουσα μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζεται ο Τζουντ Λο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ βρίσκεται το τριχωτό της κεφαλής του 40χρονου Τζουντ Λο όπως απέδειξε η πρόσφατη εμφάνισή του σε φιλανθρωπική παράσταση.

«Ο Τζουντ είναι πολύ καλός ηθοποιός. Αλλά ο λόγος που παίρνει πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι επειδή είναι πολύ όμορφος. Αν δεν κάνει κάτι δραστικό τα επόμενα χρόνια, θα χάσει ότι μαλλιά του έχουν απομείνει μπροστά και μετά το κενό θα είναι πολύ μεγάλο για να το γεμίσουμε. Πρέπει να κάνει μεταμόσχευση τώρα». Αυτό δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός Ασίμ Σαχμαλάκ (γνωστός από την τηλεοπτική σειρά Embarrassing Bodies) στην εφημερίδα Daily Mail λίγες ώρες μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών που δείχνουν τον 40χρονο σταρ στο γκαλά για την φιλανθρωπική παράσταση A Curious Night at the Theatre.

Επείγουσα μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζεται ο Τζουντ Λο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Άξιο επισήμανσης είναι ότι αυτή είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Τζουντ κυκλοφορεί χωρίς κάποιου είδους καπέλο προκειμένου να μην φαίνεται η προχωρημένη φαλάκρα του.

Επείγουσα μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζεται ο Τζουντ Λο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Επείγουσα μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζεται ο Τζουντ Λο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Τζουντ Λο φαλάκρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ