«Φυσικά και είχα πρόσκληση, τι είμαι, καμία τελευταία;», δηλώνει η Ειρήνη Μερκούρη για το περιστατικό στα Mad Awards - iefimerida.gr

«Φυσικά και είχα πρόσκληση, τι είμαι, καμία τελευταία;», δηλώνει η Ειρήνη Μερκούρη για το περιστατικό στα Mad Awards

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους διοργανωτές των Mad Awards να μην της επιτρέπουν την είσοδο επειδή δεν είχε πρόσκληση απαντά η Ειρήνη Μερκούρη.

«Φυσικά και είχα. Τι είμαι καμιά τελευταία; Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μην πηγαίνουμε πουθενά απρόσκλητοι. Ούτε στον γάμο του αδερφού μου δεν θα πήγαινα δίχως προσκλητήριο. Τις προσκλήσεις τις είχε μια φίλη μου δημοσιογράφος». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο tralala.

Εξηγώντας, στην συνέχεια, πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα. «Εγώ πήγα από την είσοδο που πηγαίνω πάντα, αλλά νωρίτερα γιατί μαζεύεται κόσμος και δεν ήθελα να περιμένω πολύ για να μπω. Εκεί στην είσοδο, εκτός των ανθρώπων της security εταιρίας, ήταν κι άλλοι δύο άνθρωποι από την pr εταιρεία που έβαλαν τα Mad. Τους είπα ότι περιμένω τη φίλη μου με τις προσκλήσεις κι εκείνη τη στιγμή με φώναξαν να μιλήσω στις κάμερες κλπ. Εκεί πιέστηκα. Συνοδευόμουν από έναν άντρα που είναι του χώρου κι άρχισαν να με ρωτάνε επίμονα αν είμαστε μαζί. Εγώ δεν θέλω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή καθόλου. Νομίζω πως το έχω αποδείξει τόσα χρόνια ότι δεν μιλάω. Έτσι λοιπόν, όσο περνούσε η ώρα με πιέζαν πιο πολύ και αποφάσισα να φύγω! Τώρα αν ο ένας άνθρωπος από την είσοδο διέρρευσε κάτι τέτοιο τι να πω. Δεν φοράει παντελόνια! Και αυτό δεν κάνει καλό και στο κανάλι για το οποίο δουλεύει. Το Mad δεν πιστεύω ότι είχε κάποια ανάμειξη. Είναι κρίμα να πηγαίνει ένας καλλιτέχνης να χειροκροτήσει τους συναδέλφους του και να έχει τέτοια αντιμετώπιση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ειρήνη Μερκούρη Mad Awards
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ