Να πώς τα μίντια μπορούν να μετουσιώσουν ένα απολύτως βλακώδες βίντεο σε είδηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Να πώς τα μίντια μπορούν να μετουσιώσουν ένα απολύτως βλακώδες βίντεο σε είδηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βίντεο που δείχνει πώς μπορεί κανείς να παρασκευάσει μία αμερικανική σημαία με μοναδικά υλικά μερικές φέτες μπέικον και λίγο μπλε τυρί κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας περίτρανα την ικανότητα των μέσων να αναπαράγουν το άχρηστο και ασήμαντο ως ουσιώδες και σημαντικό με την ένθεση μερικών στοιχειωδών συμπαραδηλώσεων...

Αφορμή αφενός η επέτειος της 4ης Ιουλίου, ημερομηνία εορτασμού της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, αφετέρου οι συμβολικές διαστάσεις του τρόφιμου που ακούει στο όνομα «μπέικον»: ένα υλικό λιπαρό, τραγανό και νόστιμο, αλλά εξαιρετικά επιβλαβές για το καρδιαγγειακό σύστημα, το οποίο συνιστά τη βάση του αμερικανικού διατροφικού πολιτισμού της πλαδαρότητας και της παχυσαρκίας.

Όπως δηλαδή και οι ίδιες οι ΗΠΑ: ελκυστικές, τραγανές και εύγεστες, αλλά στο τέλος αρτηριοσκληρωτικές, καταστροφικές, αδηφάγες.

Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο άστοχη η είδηση...

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο πατήσε εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ