Opel Insignia Country Tourer: Το μεσαίο Opel ντύνεται τζιπ - iefimerida.gr

Opel Insignia Country Tourer: Το μεσαίο Opel ντύνεται τζιπ

Opel Insignia Country Tourer: Το μεσαίο Opel ντύνεται τζιπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα SUV, καθώς κι αυτά που μοιάζουν με SUV, γνωρίζουν ιδιαίτερη δημοτικότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης κι έτσι είναι πολύ λογικό όλοι ανεξαιρέτως οι κατασκευαστές να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη μόδα με όποιον τρόπο μπορούν.

Στη μεσαία κατηγορία ο τρόπος της Opel λέγεται Insignia Country Tourer, με το Country να δίνει το στίγμα, υποδηλώνοντας πως πρόκειται για την περιπετειώδη ή SUVοειδή εκδοχή του Sports Tourer, του Insignia στέισον δηλαδή. Η οποία είναι τετρακίνητη και οπτικά ξεχωρίζει τόσο λόγω της αυξημένης απόστασής της από το έδαφος όσο και λόγω των πλαστικών προστατευτικών -κυρίως στα φτερά- και των ποδιών που διαθέτει.

Για το Insignia Country Tourer η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τον καινούργιο turbo βενζίνης των 2.000 κυβικών της μάρκας, ο οποίος εδώ φτάνει τους 250 ίππους, καθώς και δύο diesel. Η βασική επιλογή θα είναι αυτός των 2.000 κυβικών και των 163 ίππων, ενώ η κορυφαία ο πιο εξελιγμένος, επίσης 2.000 κ.εκ., με τα δύο turbo και τους 190 ίππους.

Προς το παρόν δεν έχει προσδιοριστεί η έναρξη των πωλήσεων του Opel Insignia Country Tourer. Το βέβαιο είναι πως θα παρουσιαστεί επίσημα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη και ότι θα είναι πιο ακριβό από το αντίστοιχο Sports Tourer.

Opel Insignia Country Tourer: Το μεσαίο Opel ντύνεται τζιπ | iefimerida.gr 0
Opel Insignia Country Tourer: Το μεσαίο Opel ντύνεται τζιπ | iefimerida.gr 1
Opel Insignia Country Tourer: Το μεσαίο Opel ντύνεται τζιπ | iefimerida.gr 2
Opel Insignia Country Tourer: Το μεσαίο Opel ντύνεται τζιπ | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ