Δεν το χωράει ο νους: Μετανάστης χτυπήθηκε εξακολουθητικά στο κεφάλι και έχασε το μισό κρανίο του [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν το χωράει ο νους: Μετανάστης χτυπήθηκε εξακολουθητικά στο κεφάλι και έχασε το μισό κρανίο του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει δοθεί στα χρονικά του αμερικανικού συστήματος δικαιοσύνης αποφάσισε την Τετάρτη δικαστήριο της Καλιφόρνια, με αποδέκτη του χρηματικού ποσού παράνομο μετανάστη, ο οποίος υπέστη σοβαρότατα εγκεφαλικά τραύματα, έπειτα από τον ξυλοδαρμό του από πορτιέρη σε μπαρ στο Λος Άντζελες.

Ο μπράβος προκάλεσε στον 43χρονο Lopez Chaj θανάσιμες εγκεφαλικές βλάβες, αφού συνέτριψε εξακολουθητικά το κρανίο του άμοιρου μετανάστη αρχικά με ρόπαλο και εν συνεχεία χτυπώντας το στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να απολέσει το 25% της συνολικής μάζας του κρανίου του.

Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση μόνιμων νευρολογικών βλαβών, οι οποίες απαιτούν ισόβια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκτεταμένες πλαστικές επεμβάσεις αποκατάστασης του κρανίου του θύματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει ο Chaj την ικανότητα της ομιλίας, αλλά και να χρήζει επί 24ώρου βάσεως ιατρική φροντίδα.

Δεν το χωράει ο νους: Μετανάστης χτυπήθηκε εξακολουθητικά στο κεφάλι και έχασε το μισό κρανίο του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ