Γιάννης Αντετοκούμπο: Θέλω να αγοράσω ένα σπίτι στους γονείς μου - iefimerida.gr

Γιάννης Αντετοκούμπο: Θέλω να αγοράσω ένα σπίτι στους γονείς μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την ανήλιαγη γκαρσονιέρα των Σεπολίων στους ουρανοξύστες του Μιλγουόκι. Από τις οικονομικές δυσκολίες στο συμβόλαιο που θα του αποφέρει επτά εκατομμύρια δολάρια. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο παρόλα αυτά, δηλώνει πως το μόνο που θα ήθελε είναι να παίξει στην Εθνική Ελλάδος και να αγοράσει ένα σπίτι στους γονείς του.

«Σε λίγο καιρό θα βρίσκομαι μαζί με την οικογένειά μου στην Αμερική και θα παίζω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου! Είναι κάτι που ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αυτό που εύχομαι από εδώ και πέρα να έχουμε μια καλύτερη ζωή. Θα ήθελα να αγοράσω στην οικογένειά μου ένα σπίτι. Θα είναι το ευχαριστώ για όσα μου έχουν προσφέρει οι γονείς μου», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Τάσο Μεργιάννη.

«Το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Εθνική. Είναι ένα όνειρο που παραμένει. Δεν το έχω κάνει ακόμη. Περιμένω αυτούς τους αγώνες πώς και πώς!», αναφέρει ο νεαρός Γιάννης,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ