«Ήμουν αλκοολικός και έπαιρνα χάπια σε όλη την διάρκεια των Friends», δηλώνει ο Μάθιου Πέρι - iefimerida.gr

«Ήμουν αλκοολικός και έπαιρνα χάπια σε όλη την διάρκεια των Friends», δηλώνει ο Μάθιου Πέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα προβλήματα του με το αλκοόλ και τα υπνωτικά χάπια μίλησε ο -43χρονος πλέον- Μάθιου Πέρι στο περιοδικό People.

«Ήμουν στο Friends από τα 24 μου έως τα 34 μου. Ήμουν στο απόγειο της φήμης. Οι έξι μας ήμασταν αγαπημένοι και συνέχεια μαζί. Οπότε, για έναν εξωτερικό παρατηρητή, τα είχα όλα. Στην πραγματικότητα αισθανόμουν πολύ μόνος γιατί υπέφερα από αλκοολισμό. Ήταν κάτι με το οποίο αγωνιζόμουν πριν το Friends, αλλά μετά τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Ειδικά όταν, μετά από ένα ατύχημα στο σκι, άρχισα να παίρνω και χάπια».

Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο περιοδικό People. Προσθέτοντας πως «Δεν ήμουν ποτέ χάι όσο ήμουν στα γυρίσματα. Απλά υπέφερα από μόνιμο και επίπονο χανγκοβερ. Στην πορεία τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα που δεν μπορούσα πλέον να το κρύψω. Όλοι ήξεραν ότι είχα πρόβλημα».

Ουσιαστικά, όπως λέει, το πρόβλημά του ήταν ο ναρκισσισμός «Ήμουν αθεράπευτα ναρκισσιστής. Σκεφτόμουν μόνο τον εαυτό μου. Όταν αυτό άλλαξε, κατάφερα να βρω λίγη πραγματική ευτυχία και ανακούφιση στην ζωή μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Friends People Μάθιου Πέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ