«Αγανακτισμένοι» έδιωξαν βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ από τηλεοπτικό στούντιο [video] - iefimerida.gr

«Αγανακτισμένοι» έδιωξαν βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ από τηλεοπτικό στούντιο [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τηλεοπτικό στούντιο των Τρικάλων όπου έδινε συνέντευξη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σούλα Μερεντίτη, εισέβαλλαν σήμερα το μεσημέρι οι «Αγανακτισμένοι» διακόπτοντας τη συνέντευξη της βουλευτού επειδή, όπως είπαν, δεν ανέχονται άλλο τα «ψέματά» των πολιτικών.

Οι «Αγανακτισμένοι» φώναζαν συνθήματα όπως «ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το '73», «Αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί», και «κλέφτες κλέφτες» και προέτρεπαν την βουλευτή να πάρει το ...«ελικόπτερο και να φύγει από δω». Τελικώς, κατάφεραν να διώξουν την βουλευτή από τον σταθμό.

Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν φραστικά στη κα Μερεντίτη και κατά την αποχώρησή της όπως βλέπετε στο σχετικό βίντεο του trikalanews.gr καταγγέλλοντάς την ότι εκλέχτηκε βάση ρουσφετιών που έκανε.

Η βουλευτής φυγαδεύτηκε ύστερα από μισή ώρα από την στιγμή της εισβολής συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Στη συνέχεια εκπρόσωπος της ομάδος των αγανακτισμένων που πραγματοποίησαν την σημερινή εισβολή Δημήτρης Σαριγγαλάς διάβασε κείμενο με τις θέσεις τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ