Ισλαμιστές του Καυκάσου απειλούν με επιθέσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Σότσι - iefimerida.gr

Ισλαμιστές του Καυκάσου απειλούν με επιθέσεις στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Σότσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων προκαλούν οι ισλαμιστές του Καυκάσου. Ο ηγέτης τους, Ντόκου Ουμάροφ κάλεσε τους οπαδούς του να εμποδίσουν τη διεξαγωγή τους στο Σότσι το 2014.

Ο άνθρωπος που θεωρείται υπ' αριθμόν ένα εχθρός του Κρεμλίνου έκανε έκκληση με βίντεο σε ιστοσελίδα των ισλαμιστών να χρησιμοποιήσουν οι οπαδοί τους «το μέγιστο της δύναμής τους» για να εμποδίσουν τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να διοργανώσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο μήνυμά του ο Ουμάροφ ανακαλεί τη διαταγή για την παύση των επιθέσεων εναντίον ρωσικών στόχων εκτός του Βορείου Καυκάσου. Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στο Βόρειο Καύκασο.

«Οι ρωσικές αρχές θέλουν να οργανώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες πάνω στα οστά πολλών μουσουλμάνων ενταφιασμένων στη γη μας, κατά μήκος των ακτών της Μαύρης Θάλασσας. Αυτό πρέπει να το εμποδίσουμε με όλα τα μέσα», τονίζει στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ