Τα τελευταία tweets του Προέδρου Μόρσι πριν τον... εξαφανίσουν σε άγνωστη κατεύθυνση [εικόνα] - iefimerida.gr

Τα τελευταία tweets του Προέδρου Μόρσι πριν τον... εξαφανίσουν σε άγνωστη κατεύθυνση [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι πριν λίγη ώρα ο Μοχάμεντ Μόρσι παρέμενε σιωπηλός γύρω από το θέμα της ανατροπής του. Τότε, ξαφνικά ο πρώην πλέον Πρόεδρο της Αιγύπτου τοποθετήθηκε για την ανατροπή του από το στρατό μέσω του λογαριασμού της Προεδρίας στο Twitter.

«Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την ηγεσία των στρατιωτικών δυνάμεων αντιπροσωπεύουν ένα πλήρες πραξικόπημα που έχει απορριφθεί κατηγορηματικά από όλους τους ελεύθερους άνδρες της χώρας», ήταν το πρώτο του μήνυμα μετά την ανατροπή.

Ενα λεπτό αργότερα ο Μόρσι απεύθυνε ένα σχεδόν παρόμοιο μήνυμα στον λαό «Η ανακοίνωση των Ενόπλων Δυνάμεων απορρίπτεται από όλους τους ελεύθερους άνδρες που μοχθούν για μια κοινωνικά δημοκρατική Αίγυπτο». Ο Αιγύπτιος ισλαμιστής πρόεδρος συνέχισε τουιτάροντας «Ο πρόεδρος Μόρσι καλεί τον λαό και τον στρατό να διατηρήσουν το νόμο και το Σύνταγμα και να μην δεχτούν το πραξικόπημα που γυρνά την Αίγυπτο πίσω».

Το τελευταίο μήνυμα του Μόρσι, μέσω του πιστοποιημένου λογαριασμού της αιγυπτιακής Προεδρίας ήταν: «Ο πρόεδρος Μόρσι καλεί τους πάντες να διατηρήσουν την ειρήνη και μην χυθεί αίμα συμπατριωτών».

Εκτοτε, ο Μοχάμεντ Μόρσι σταμάτησε να περνά διαδικτυακά μηνύματα, αφού έχει μεταφερθεί σε άγνωστη τοποθεσία.

Τα τελευταία tweets του Προέδρου Μόρσι πριν τον... εξαφανίσουν σε άγνωστη κατεύθυνση [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ