Στο NBA 2K14 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Στο NBA 2K14 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Στο NBA 2K14 Ολυμπιακός και ΠαναθηναΪκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ευρωλίγκα έφτασε σε συμφωνία με την εταιρία 2Κ sports και έτσι από του χρόνου δεκατέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες θα ενταχθούν στο γνωστό video game NBA 2K14.

Ανάμεσα σε αυτές ανήκουν και οι αιώνιοι, πράγμα που σημαίνει ότι μία από τις ευχές πολλών Ελλήνων φιλάθλων εκπληρώνεται. Από του χρόνου, όσοι πάρουν το ΝΒΑ 2Κ14 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αιωνίους απέναντι σε ομάδες του ΝΒΑ αλλά και σε μονομαχίες μεταξύ τους.

Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες θα είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ουνικάχα Μάλαγα, Λαμποράλ Κούτσα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Σιένα, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αλμπα Βερολίνου.

H νέα έκδοση του γνωστού παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360 και το Xbox One, το PlayStation 3, το PlayStation 4 και τους PC στις αρχές Οκτωβρίου.

«Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία με την 2Κ Sports, παρουσιάζοντας τις ομάδες μας και τους παίκτες στο καλύτερο μπασκετικό ψηφιακό παιχνίδι στον κόσμο», δήλωσε ο ισχυρός άντρας της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου. «Με αυτή τη συνεργασία φέρνουμε τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στη δράση, εισάγοντας την Ευρωλίγκα στην παγκόσμια κοινότητα των ψηφιακών παιχνιδιών» πρόσθεσε ο κομισάριος της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ