Οικονομική ανάσα στον Παναθηναϊκό δίνει ο Χάρης Μαυρίας - Εκλεισε στην Σάντερλαντ - iefimerida.gr

Οικονομική ανάσα στον Παναθηναϊκό δίνει ο Χάρης Μαυρίας - Εκλεισε στην Σάντερλαντ

Κλείνει στην Σάντερλαντ ο Μαυρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από αλλού (Καρνέζης, Καπίνο) περίμενε χρήματα ο Παναθηναϊκός κι από αλλού φαίνεται τα να βρίσκει. Οι Πράσινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Σάντερλαντ για την μεταγραφή του Χάρη Μαυρία.

Η αγγλική ομάδα προσφέρει στους πράσινους τρία (συν ένα) εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον νεαρό παίκτη.

Τα χρήματα που θα αποκομίσει ο Παναθηναϊκός από την πώληση του Μαυρία θα είναι μια βαθιά οικονομική ανάσα για τον σύλλογο. Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν άνθρωποι της αγγλικής ομάδας ήρθαν στην Ελλάδα και αρχικά κατατέθηκε πρόταση δύο (συν ενός) εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για το νεαρό μεσοεπιθετικό.

Οι «πράσινοι» την απέρριψαν, όμως δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν και την νέα, βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν οι Αγγλοι. Ο Χάρης Μαυρίας με τη σειρά του είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Πρέμιερ Λϊγκ και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Το μόνο που μένει ώστε ο νεαρός διεθνής να γίνει «μαυρόγατα», είναι το τυπικό κομμάτι των υπογραφών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ