Εισαγγελική παρέμβαση για τον προπηλακισμό του Νίκου Τσώνη - iefimerida.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για τον προπηλακισμό του Νίκου Τσώνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσαν τα γεγονότα της Παρασκευής, όταν πολίτες της Λαμίας επιτέθηκαν στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Τσώνη. Ο ίδιος πάντως σε δήλωσή του απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Η ανακοίνωση του Νίκου Τσώνη:

"Στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, θεωρώ ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση. Έχουμε υποχρέωση να συμβάλλουμε στον δημόσιο διάλογο με νηφαλιότητα και επιχειρήματα. Οι πράξεις βίας δεν βοηθούν και δεν εκφράζουν ούτε τον λαό της Φθιώτιδας, ούτε τους πολίτες της Λαμίας, αντίθετα, πλήττουν την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές, είναι καθήκον όλων μας, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να σταθούμε δίπλα στον φτωχό και τον αδύναμο συμπολίτη μας, κατανοώντας τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς του.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Φθιώτιδας για την συμπαράσταση τους και να τους καλέσω να συνεχίσουν να απομονώνουν κάθε πράξη βίας"

Ωστόσο τα προχθεσινά γεγονότα εις βάρος του Βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Τσώνη, καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι αν και διαφωνούμε με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εκτελεστικού νόμου, οφείλουμε όλοι μας να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προστατεύσουμε την δημοκρατία και τη δυνατότητα ελευθερίας του κάθε πολίτη, πολλώ δε μάλλον των Βουλευτών του Κοινοβουλίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ