Μισέλ Ομπάμα: Ο Λευκός οίκος είναι μία ωραία φυλακή – Οι Πρώτες Κυρίες μίλησαν για τσάντες, μαλλιά και παπούτσια - iefimerida.gr

Μισέλ Ομπάμα: Ο Λευκός οίκος είναι μία ωραία φυλακή – Οι Πρώτες Κυρίες μίλησαν για τσάντες, μαλλιά και παπούτσια

Μισέλ Ομπάμα: Ο Λευκός οίκος είναι μία ωραία φυλακή – Οι Πρώτες Κυρίες μίλησαν γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Σχεδιαστές μόδας στα πόδια τους. Και αμέτρητοι άνθρωποι που φροντίζουν να ικανοποιούν κάθε αίτημά τους. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος για τις απανταχού Πρώτες Κυρίες. Γιατί όπως είπε και η Μισέλ Ομπάμα κάποιες φορές ο Λευκός Οίκος είναι «μία ωραία φυλακή».

Η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, η προκάτοχός της Λόρα Μπους και αρκετές ακόμη Πρώτες Κυρίες μοιράστηκαν τον... πόνο τους σε συνάντηση που είχαν στην Τανζανία, τον τελευταίο σταθμό της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αφρική.

Οταν η συντονίστρια ανέφερε πως κάποτε η Μάρθα Ουάσιγκτον είχε χαρακτηρίσει τον Λευκό Οίκο ως φυλακή, η Μισέλ Ομπάμα έσπευσε να συμφωνήσει. «Υπάρχουν πολλά στοιχεία που θυμίζουν φυλακή», είπε, αλλά αμέσως συμπλήρωσε: «Βέβαια είναι μία ωραία φυλακή, δεν μπορούμε να παραπονούμαστε».

Για να ισορροπήσει την κατάσταση, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πρόσθεσε ότι εκείνες είναι πιο τυχερές, καθώς ενώ οι σύζυγοί τους πρέπει να αντιμετωπίζουν κρίσεις ανά πάσα στιγμή, εκείνες μπορούν να αφοσιωθούν στους σκοπούς που τις παθιάζουν.

Βέβαια δεν μπόρεσε να μην πετάξει το... καρφάκι της για την εμμονή των ΜΜΕ με το στυλ τους. «Επικεντρώνονται στις τσάντες και τα παπούτσια μας. Οταν όμως τις παίρνουμε και στεκόμαστε μπροστά σε σημαντικά ζητήματα, στο τέλος προσέχουν και αυτές», είπε. «Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να ελπίζουμε», συμπλήρωσε γελώντας η Λόρα Μπους.

Εκτός από τα αξεσουάρ, σχολίασαν όμως και τα μαλλιά, με την Μισέλ Ομπάμα να παραδέχεται πως δεν περίμενε ότι θα έχει τόση σημασία το κούρεμα που δοκίμασε φέτος, κάτι για το οποίο την είχε προειδοποιήσει ο σύζυγος της.

Η συνάντηση, όπου βέβαια συζητήθηκαν και πιο σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο, φαίνεται πως αποτέλεσε και μία καλή αφορμή να συναντηθούν στην Τανζανία και ο Μπαράκ Ομπάμα με τον Τζορτζ Μπους, κάτι που δεν ήταν προγραμματισμένο. «Μαθαίνουν από εμάς», σχολίασε με νόημα η Λόρα Μπους κοιτάζοντας την Μισέλ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ