O Ντανιέλ Koν Μπετίτ μας εκπλήσσει ακόμη: Ψήφισε κατά της άρσης της ασυλίας της Μαρίν Λε Πεν - iefimerida.gr

O Ντανιέλ Koν Μπετίτ μας εκπλήσσει ακόμη: Ψήφισε κατά της άρσης της ασυλίας της Μαρίν Λε Πεν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ δήλωσε σήμερα ότι ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο κατά της άρσης της ασυλίας της προέδρου του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λε Πεν, καθώς πιστεύει ότι ένα τέτοιο μέτρο πρέπει να εφαρμόζεται «για πράξεις και όχι για λόγια».

«Ψήφισα κατά. Οι βλακείες, οι ανοησίες, οι τρέλες της Μαρίν Λε Πεν είναι δηλώσεις. Εγώ είμαι πολύ τυπικός στο θέμα αυτό. Η άρση της ασυλίας γίνεται για πράξεις όχι για λόγια», δήλωσε στο ραδιοσταθμό France Inter ο Κον Μπεντίτ, αντιπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Εγώ, ακόμα και για τις πιο τρελές, τις πιο βλακώδεις δηλώσεις, είμαι υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης»,πρόσθεσε και τόνισε ότι με την πράξη του δεν υπερασπίζεται ό,τι δηλώνει η Λε Πεν.

Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε χθες υπέρ της άρσης της ασυλίας της Λε Πεν, την οποία θα μπορέσει να δικάσει η γαλλική δικαιοσύνη για τη δήλωσή της με την οποία συνέκρινε τις προσευχές των μουσουλμάνων στο δρόμο με τη γερμανική κατοχή στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ