Η Google ψάχνει εθελοντές για την χαρτογράφηση απομακρυσμένων περιοχών [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Google ψάχνει εθελοντές για την χαρτογράφηση απομακρυσμένων περιοχών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να αφήσετε το δικό σας στίγμα στον χάρτη δίνει η Google, αφού αναζητά εθελοντές να χαρτογραφήσουν περιοχές για λογαριασμό του Street View.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, στα πλαίσια διεύρυνσης των χαρτών της αναζητά εθελοντές με αγάπη για τη φύση, την περιπέτεια και την πεζοπορία προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα χαρτογράφησης απομακρυσμένων περιοχών.

Οι εθελοντές θα εφοδιαστούν με ένα (αρκετά βαρύ) σακίδιο Trekker και μια κάμερα 360 μοιρών και περπατώντας θα αποτυπώνουν τις περιοχές στις οποίες δεν μπορούν να φτάσουν τα οχήματα της Google, αυτοκίνητα, ποδήλατα ή snowmobiles.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα, στην οποία θα περιγράφουν την περιοχή που θέλουν να ψηφιοποιήσουν και θα αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους πιστεύουν ότι αυτή θα πρέπει να συμπεριληφθεί στην υπηρεσία Google Street View.

Στην ίδια φόρμα, θα πρέπει επίσης να αναφέρουν εάν εκπροσωπούν κάποια οργάνωση, ίδρυμα ή ΜΚΟ και αν χρειάζονται κάποιου άλλου είδους υποστήριξη από τη Google για την ολοκλήρωση της αποστολής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ