Τα emoticons «εισβάλλουν» στο Facebook - iefimerida.gr

Τα emoticons «εισβάλλουν» στο Facebook

Τα emoticons «εισβάλλουν» στο Facebook - Χαριτωμένα stickers ως επιλογή στο chat
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την κατάργηση του Windows Live Messenger, οι «συλλέκτες» emoticon απογοητεύτηκαν αρκετά, ωστόσο η νέα αναβάθμιση του Facebook έρχεται να τους αποζημιώσει, αφού πλέον τα emoticon είναι διαθέσιμα και στο Facebook chat.

Χαριτωμένα εικονιδιάκια, που το Facebook παρουσιάζει ως Stickers, έκαναν ήδη από χθες την εμφάνισή τους στους περισσότερους λογαριασμούς του Facebook.

Συγκεκριμένα, πλέον το chat δίνει σε κάθε παράθυρο συνομιλίας μία επιλογή με μία φατσούλα κάτω δεξιά, την οποία μόλις την πατήσετε σας εμφανίζει μία τεράστια λίστα με εικονίδια για να στείλετε στους φίλους σας.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμα τα κλασσικά smilies και μερικές εικόνες με την δημοφιλή Ιαπωνική γάτα-καρτούν Pusheen, ωστόσο το Facebook υπόσχεται να ετοιμάσει κι άλλα.

Η δυνατότητα χρήσης emoticon, έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενα παρόμοια update του Facebook, όπως την δυνατότητα εισαγωγής διάθεσης (mood) σε κάθε post.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ