Η Annie Lennox τιμάται για τον αγώνα κατά του HIV από τη Βασίλισσα - iefimerida.gr

Η Annie Lennox τιμάται για τον αγώνα κατά του HIV από τη Βασίλισσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε τον τίτλο Officer of the Order of the British Empire τίμησε η Βασίλισσα της Αγγλίας την τραγουδοποιό Annie Lennox. Η γνωστή τραγουδίστρια τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό της έργο και την καμπάνια της για την αντιμετώπιση του ιού HIV.

H Annie Lennox είναι μια ενεργή φωνή διαμαρτυρίας εδώ και αρκετές δεκαετίες. Η καμπάνια της για το θανατηφόρο ιό επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες και τα παιδιά στην Αφρική, ομάδα που πλήττεται σε μεγάλο βαθμό από τον HIV.

Στην τελετή απονομής η Annie Lennox προτίμησε μια πιο κλασσική εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Με μωβ φόρεμα και ασορτί καπελίνο, η Lennox μπήκε για τα καλά στο πρωτόκολλο του παλατιού. Ωστόσο, η εμφάνισή της που πραγματικά άξιζε προσοχής ήταν αυτή με το μπλουζάκι με logo “HIV POSITIVE” που για ένα διάστημα είχε προκαλέσει συζητήσεις για το εάν είναι πράγματι θετική στον ιό –μέχρι βέβαια που αποδείχτηκε ότι ήταν και αυτό μέρος της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του κοινού-.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AIDS HIV Βασίλισσα Ελισάβετ annie lennox
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ