«Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά ο Πλούταρχος», δηλώνει ο Στέλιος Ρόκκος - iefimerida.gr

«Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά ο Πλούταρχος», δηλώνει ο Στέλιος Ρόκκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφοπλιστικά ειλικρινής, όπως άλλωστε το συνηθίζει, ήταν ο Στέλιος Ρόκκος στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε κυπριακό περιοδικό.

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά έμαθα ότι τον "έκραξαν" γι' αυτή τη συνέντευξη. Θα ήταν εγκληματικό να δηλώνει "υπέρμαχος της Χρυσής Αυγής". Αυτές είναι ιστορίες για παλιανθρώπους. Και μόνο που το σκέφτομαι δηλαδή ανατριχιάζει η πλάτη μου. Δεν γίνεται ένας καλλιτέχνης να τάσσεται υπέρ της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά».

Αυτό δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος στο Down Town σε μια δήλωση που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Συνήθως χωρίς τη διευκρίνιση, από την πλευρά του τραγουδιστή, ότι ακόμα κι αν δεν συμφωνεί μαζί του, θα υποστηρίξει το δικαίωμά του να λέει την άποψή του.

Όσον αφορά την κόντρα Ρέμου - Σφακιανάκη, για την οποία και πάλι πήρε θέση, δήλωσε: «Έχω "τσακωθεί" με τον Αντώνη γι' αυτό το μήνυμα γιατί, όπως σου είπα και προηγουμένως, θα υποστηρίξω μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου το δικαίωμα του οποιουδήποτε να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί του. Αυτό είναι δημοκρατία. Από την άλλη όμως, χάρηκα που πήρε θέση ο Αντώνης κι αυτό που του είπα ήταν: "Επιτέλους μίλησες!". Ο Αντώνης έχει περάσει πολλά και δεν έχει πει τίποτα μέχρι τώρα! Πιστεύω ότι αν πάρει φόρα και αρχίσει να μιλάει, δεν θα τον σταματά τίποτα!».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλησε και για το άλμπουμ του «Η Γυναίκα Μέσα μου» εκφράζοντας την άποψη ότι «Διάλεξα αυτό τον τίτλο γιατί πιστεύω όλοι κρύβουμε μια γυναίκα μέσα μας. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει θηλυκά στοιχεία, γιατί κουβαλά κομμάτια από τη μάνα του που τον βύζαξε και τον μεγάλωσε. Πολλούς μπορεί να τους σοκάρει αυτή η άποψη, αλλά εγώ πιστεύω ότι οι άντρες έχουν γυναικείες ευαισθησίες κι αυτό ήθελα να πω μέσα από αυτό τον τίτλο. Ακόμα και το παιδί μου, αν με έπιανε και μου έλεγε ότι είναι gay, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ