Συνέβη στην αμερικανική πρεσβεία: Ο Σαμαράς, ο πρέσβης, η Ολγα και τα cupcakes [εικόνες]

Με πιο... αμερικάνικο χρώμα από ποτέ γιορτάστηκε χθες στην αμερικανική πρεσβεία η Γιορτή της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (εορτάζεται στις 4 Ιουλίου) στους υπέροχους κήπους της πρεσβείας που στολισμένοι με μπλε, λευκό και κόκκινο χρώμα συγκέντρωσε την πολιτική ηγεσία γύρω από τον πρέσβη, ο οποίος σε ένα μήνα αποχωρεί, έχοντας ολοκληρώσει τη θητεία του.

Ετσι μετά την επίσκεψη στη Λαμία το Σαββατοκύριακο, ο Ντάνιελ Σμιθ και η γοητευτική σύζυγός του υποδέχθηκαν τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, την Ολγα Κεφαλογιάννη, τη στρατιωτική ηγεσία και πολλούς άλλους. Συγκινημένος ο κ. Σμιθ αποχαιρέτησε τη χώρα μας αφού σε ένα μήνα αποχωρεί και υποσχέθηκε να επιστρέψει ως επισκέπτης.

Χωρίς καμία μινιμαλιστική διάθεση, αλλά με τη γνωστή αμερικανική εξωστρέφεια προσέφεραν εδέσματα, ακόμη και εντυπωσιακά γλυκίσματα σε έντονα χρώματα και με το USA να κυριαρχεί. Οι κήποι στολισμένοι με μπαλόνια υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και πολλοί Αμερικανοί πολίτες.

Το ενδυματολογικό στυλ ήταν casual chic, ενώ δεν έλειψαν και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως η νεαρή που έκλεψε τις εντυπώσεις με τη λευκή κοντή φούστα και το μοντέρνο στυλ. Λευκή φούστα, όμως φαρδιά και πλισέ, στο ύψος του γονάτου επέλεξε και η πάντα χαμογελαστή Ολγα Κεφαλογιάννη, που για μια ακόμη φορά κατέφυγε στην ασφαλή επιλογή του ασπρόμαυρου και απέφυγε τη στενή γραμμή στη φούστα.

Δίπλα σε όλους τους καλεσμένους έλαμπε (στην κυριολεξία) η σύζυγος του πρέσβη με το στενό σατινέ φόρεμά της, τύπου Τζάκι Ο, σε σχεδόν εκτυφλωτικό μπλε ρουαγιάλ χρώμα. Οι φωτογραφίες της Eurokinissi φανερώνουν ότι έγιναν μερικά ενδιαφέροντα πηγαδάκια και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο φακός εντόπισε τον πρέσβη με τον πρωθυπουργό καθώς είχαν απομακρυνθεί από όλους. Παραμένει άγνωστο αν συζητούσαν τα περί τηλεφωνικών παρακολουθήσεων από τις ΗΠΑ που αποκαλύφθηκαν προσφάτως.

Φωτογραφίες Εurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ