«Ο Μικ Τζάγκερ μου πρόσφερε την γυναίκα του για να κάνουμε τρίο», δηλώνει ο Ροντ Στιούαρτ - iefimerida.gr

«Ο Μικ Τζάγκερ μου πρόσφερε την γυναίκα του για να κάνουμε τρίο», δηλώνει ο Ροντ Στιούαρτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απολαυστικός, όπως συνήθως, ήταν ο 68χρονος Ροντ Στιούαρτ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Radio Tunes. Εκεί που -μεταξύ άλλων- μίλησε για το πόσο καλύτερος τραγουδιστής είναι από τον Μικ Τζάγκερ.

«Αρνήθηκα να κάνω τρίο με τον Μικ Τζάγκερ. Μου το ζήτησε δυο φορές. Μια με εμένα, εκείνον και την τότε κοπέλα μου, την Ντι Χάρινγκτον. Και μια με εμένα, εκείνον και την γυναίκα του την Μπιάνκα. Του είπα όχι. Έχω κάνει τέτοιου είδους πράγμα μόνο μια φορά στην ζωή μου, με δυο Κινέζες. Δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις πιο πριβε και ρομαντικές καταστάσεις». Αυτό δήλωσε ο θρυλικός ροκ σταρ σε πρόσφατη συνεντευξή του.

Εκεί που επιτέθηκε ανελέητα στον Μικ Τζάγκερ λέγοντας «Ο Μικ είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής blues, αλλά από τεχνικής άποψης δεν είναι τόσο καλός όσο εγώ. Έχει κάνει ότι καλύτερο μπορεί με αυτό που διαθέτει».

Ενώ παραπονέθηκε για το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη ιππότης, όπως οι Μικ Τζάγκερ και Τομ Τζόουνς που επίσης δεν ζουν στην Βρετανία «Δεν γκρινιάζω. Αν είναι να έρθει ο τίτλος, θα έρθει. Άλλωστε έχω κάτι κοινό με την βασίλισσα. Έχουμε και οι δυο την ίδια κουπ εδώ και 45 χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ