Σε οριακό σημείο οι σχέσεις με τον Μόρσι -Μήνυμα του στρατού στο facebook «Θα πεθάνουμε για τους πολίτες» - iefimerida.gr

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις με τον Μόρσι -Μήνυμα του στρατού στο facebook «Θα πεθάνουμε για τους πολίτες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «σημείο μηδέν» έχουν φτάσει οι σχέσεις μεταξύ του προέδρου της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι και του Αιγυπτιακού στρατού, καθώς την Τετάρτη το Ανώτατο Συμβούλιο Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε την Τετάρτη μέσω ανάρτησης στο facebook ένα κείμενο με τίτλο «Οι τελευταίες ώρες» στο οποίο δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να πεθάνουν για να υπερασπιστούν τους πολίτες εναντίον των «τρομοκρατών και των ανόητων».

Στην δημοσίευση, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του SCAF στο Facebook αναγραφόταν: «Ορκιζόμαστε στο Θεό ότι θα θυσιάσουμε ακόμα και το αίμα μας για την Αίγυπτο και τους πολίτες της, για την υπεράσπισή τους ενάντια σε κάθε τρομοκράτη, ριζοσπάστη ή ανόητου», αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Η δήλωση αναρτήθηκε 3 μόλις ώρες αφότου ο πρόεδρος της χώρας, Μοχάμεντ Μόρσι, απηύθυνε τηλεοπτικό διάγγελμα, απορρίπτοντας το τελεσίγραφο του στρατού να μοιραστεί την εξουσία με τους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ