Τι θα πει ο Σαμαράς στη Μέρκελ - Σύνοδος κορυφής για την ανεργία των νέων στο Βερολίνο - iefimerida.gr

Τι θα πει ο Σαμαράς στη Μέρκελ - Σύνοδος κορυφής για την ανεργία των νέων στο Βερολίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη συνάντηση κορυφής για την ανεργία των νέων στην Ευρώπη, που διοργανώνει η Ανγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, θα συμμετάσχει σήμερα Τετάρτη ο Αντώνης Σαμαράς.

Το μήνυμα Σαμαρά προς Μέρκελ αυτή τη φορά θα είναι ότι η χώρα μας δεν αντέχει άλλα μέτρα καθώς η κοινωνία βρίσκεται στα όρια της αντοχής της εξαιτίας της σκληρής λιτότητας. Το ίδιο μήνυμα θα μεταφέρει ο πρωθυπουργός και στον υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε που επισκέπτεται αύριο, Πέμπτη την Αθήνα αλλά και στον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που αναμένεται στις 18 Ιουλίου.
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Αννα Στρατινάκη και ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου.
Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν, θα συμμετάσχουν αρχηγοί κρατών, υπουργοί Εργασίας, ευρωπαίοι αξιωματούχοι καθώς και οι επικεφαλής των δημοσίων υπηρεσιών απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ