«Τα δυο πράγματα που χρειάζομαι περισσότερο, δεν τα έχω», δηλώνει ο δισεκατομυριούχος Τζέι Ζι [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τα δυο πράγματα που χρειάζομαι περισσότερο, δεν τα έχω», δηλώνει ο δισεκατομυριούχος Τζέι Ζι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως εξομολογητικός είναι ο Τζέι Ζι σε μια σειρά από συνεντεύξεις για την Samsung με αφορμή το νέο του άλμπουμ Magna Carta Holy Grail. Εκεί που αποκαλύπτει ότι, παρά τα πλούτη του, παραμένει ανεπαρκής εκεί που μετράει.

«Όλα έχουν να κάνουνμε το γεγονός ότι ο πατέρας μου μας εγκατάλειψε όταν ήμουν μικρός. Δεν με έμαθε ποτέ πως να είμαι άντρας, πως να μεγαλώσω ένα παιδί ή πως να φέρομαι σε μια γυναίκα. Τα δυο πράγματα που χρειάζομαι δηλαδή, από την στιγμή που έχω κόρη, δεν τα έχω». Αυτό δηλώνει ο σύζυγος της Μπιγονσέ σε μια σειρά από promotional βίντεο που πραγματεύονται το θέμα του νέου του άλμπουμ.

Εκεί που, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει το πόσο φοβάται ότι δεν θα είναι καλός πατέρας και περιγράφει την δική του εκδοχή του παραδείσου και της κόλασης «Παράδεισος είναι το γέλιο της κόρης σου. Και κόλαση είναι το πως θα αισθανόσουν αν εξαφανιζόταν έστω και για τρια λεπτά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ