Το ατύχημα του Στέλιου Μάινα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που τον έστειλε στο νοσοκομείο [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ατύχημα του Στέλιου Μάινα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που τον έστειλε στο νοσοκομείο [εικόνα]

Το ατύχημα του Στέλιου Μάινα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που τον έστειλε στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δώδεκα ράμματα στο κεφάλι κόστισε ένα λάθος υπολογισμός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νεάς ταινίας που συμμετέχει στον ηθοποιό Στέλιο Μάινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gossip-tv, o Στέλιος Μάινας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Τετάρτη 04:45'» του Αλέξη Αλεξίου, ελληνογερμανικής παραγωγής είχε ένα μικροατύχημα που είχε σαν συνέπεια τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι ανάγκες του σεναρίου ήθελαν τον Στέλιο Μάινα να πετάει ψηλά στον αέρα το όπλο που κρατά. Σκοπός ήταν να πέσει στο έδαφος... Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντιθέτως, το όπλο προσγειώθηκε στο κεφάλι του ηθοποιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Συνεργάτες του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου ο γιατρός του έκανε 12 ράμματα. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν σταματήσει προς το παρόν και θα ξεκινήσουν μόλις ο Στέλιος Μάινας κόψει τα ράμματα.

Το ατύχημα του Στέλιου Μάινα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που τον έστειλε στο νοσοκομείο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ