Ολοι θέλουν να γίνουν παρουσιαστές και σχολιαστές στο ανανεωμένο Star

Λίστα αναμονής υποψηφίων παρουσιαστών και σχολιαστών στο Star Channel. Η κινητικότητα γύρω από τον τηλεοπτικό σταθμό του ομίλου Βαρδινογιάννη, ενεργοποίησε πλήθος δημοσιογράφων, όλων των κατηγοριών υποβάλλοντας αίτημα για δουλειά.

Το σχέδιο του ομίλου Βαρδινογιάννη είναι να μετατραπεί το Star σε ένα σταθμό που θα έχει ρόλο και θέση στις εξελίξεις, αναθέτοντας στη Μαρά Ζαχαρέα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με το σχολιασμό του Νίκου Χατζηνικολάου και την αναμετάδοση της εβδομαδιαίας εκπομπής από την ιστοσελίδα του enikos και τις μετεγγραφές της Πόπης Τσαπανίδου και του Κωστή Τσιακανίκα από την τηλεόραση του Σκάι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα, σε αντίθεση με το ό,τι φημολογείται θα υπάρξουν κι άλλες περικοπές στο κανάλι, ενώ οι προσλήψεις που θα γίνουν θα είναι ελάχιστες και θα προτιμηθούν πρόσωπα από τη μεγάλη λίστα των «υποχρεώσεων».

Το Star φιλοδοξεί να κερδίσει ένα μερίδιο στην ενημέρωση του κοινού και ο σχεδιασμός προβλέπει πως ως την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να έχει στελεχωθεί το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ