Ολο τους κυκλώνει και τους πλησιάζει η αστυνομία, αλλά οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ξεφεύγουν - iefimerida.gr

Ολο τους κυκλώνει και τους πλησιάζει η αστυνομία, αλλά οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ξεφεύγουν

Ολο τους κυκλώνει και τους πλησιάζει η αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απόσταση αναπνοής από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων βρέθηκε η αστυνομία για μία ακόμη φορά. Ομως οι κακοποιοί παραμένουν ελεύθεροι, καθώς η εκτεταμένη έρευνα που στήθηκε από τα ξημερώματα στην ορεινή Ναυπακτία δεν έχει αποδώσει ακόμη καρπούς.

Ο «συναγερμός» σήμερα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. όταν μια θερμική κάμερα ανίχνευσε κινήσεις τεσσάρων ατόμων στην περιοχή τα ξημερώματα. Ολα έδειχναν πως είχαν εντοπιστεί για πολλοστή φορά οι δραπέτες και σύμφωνα με το Permissospress αμέσως ξεκίνησε ευρεία επιχείρηση των δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο, με αποκλεισμό δύο ζωνών και «χτένισμα» σπιθαμή προς σπιθαμή της περιοχής.

Αν και πέρασαν αρκετές ώρες, οι δραπέτες ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί. Κάτι που σημαίνει πως είτε κατάφεραν να ξεφύγουν, είτε πως οι ενδείξεις της θερμικής κάμερας δεν αφορούσαν τα συγκεκριμένα άτομα. Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η ομάδα των κακοποιών δεν έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από την περιοχή και ίσως να έχουν εγκλωβιστεί σε κάποιο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ