ΔΗΜΑΡ: Δεν χρειάζεται να παραιτηθούν τα στελέχη μας από το Δημόσιο - Τοποθετήθηκαν αξιοκρατικά - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Δεν χρειάζεται να παραιτηθούν τα στελέχη μας από το Δημόσιο - Τοποθετήθηκαν αξιοκρατικά

ΔΗΜΑΡ: Δεν χρειάζεται να παραιτηθούν τα στελέχη μας από το Δημόσιο - Τοποθετήθηκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν συντρέχει λόγος, κατά τη ΔΗΜΑΡ, να ζητηθούν παραιτήσεις των στελεχών της που έχουν τοποθετηθεί σε διοικήσεις οργανισμών. Αυτό εκτιμήθηκε κατά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος που έγινε υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη.

Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ εκτίμησαν ότι δεν χρειάζεται να ζητηθούν παραιτήσεις δεδομένου ότι τα στελέχη της τοποθετήθηκαν στις θέσεις αυτές λόγω των σημαντικών προσόντων τους και της προσφοράς τους.

Παράλληλα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου να καταθέσει αίτημα προκειμένου να μείνει η Ολομέλεια ανοιχτή και το καλοκαίρι.

Βασικό επιχείρημα της ΔΗΜΑΡ για το θέμα αυτό είναι το γεγονός ότι σε περίπτωση κατά την οποία συγκροτηθούν θερινά τμήματα, δεν θα συζητηθούν οι προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει, για την άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με την ΕΡΤ και για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, μαζί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ