Ο Παπακωνσταντίνου ευδιάθετος στο Roof Garden κεντρικού ξενοδοχείου παραμονές της απόφασης για την τύχη του - iefimerida.gr

Ο Παπακωνσταντίνου ευδιάθετος στο Roof Garden κεντρικού ξενοδοχείου παραμονές της απόφασης για την τύχη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες το βράδυ, τρεις μέρες δηλαδή πριν την έκδοση της απόφασης της προανακριτικής επιτροπής για τις τυχόν ευθύνες του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών με στυλ και εξαιρετικά ευδιάθετος δείπνησε στο roof garden της Μεγάλης Βρετανίας προσελκύοντας τα βλέμματα των παρισταμένων, όπως γράφει σήμερα η Σίβυλλα.

Γράφει μεταξύ άλλων η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος.

«Τα λευκά κεριά είχαν ανάψει μέσα στα τετράγωνα κρυστάλλινα κασπώ των τραπεζιών με τα κολλαριστά λινά, τραπεζομάντιλα. Τα κολονάτα ποτήρια, τα συλλεκτικά κρασιά, η φωταγωγημένη Ακρόπολη. Το θέαμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό στο Roof Garden του ξενοδοχείου Grande Bretagne.

Δευτέρα βράδυ, 1η Ιουλίου, λίγο μετά τις 9. Ένας άνδρας με γαλάζιο πουκάμισο και μπλε σπορ παντελόνι πέρασε γρήγορα ανάμεσα στα τραπέζια. Έδειχνε ήρεμος, χαλαρός. Κατευθύνθηκε σε ένα από τα ωραιότερα, κεντρικότερα τραπέζια. Δίπλα σε αυτό που επιλέγει πάντα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος όταν βρίσκεται στην Αθήνα.Ο άνδρας με το γαλάζιο πουκάμισο και τα μυωπικά γυαλιά ήταν ο τέως υπουργός οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο ex minister χαιρέτισε τον κύριο ο οποίος τον περίμενε υπομονετικά για περισσότερο από δέκα λεπτά. Ο συνδαιτυμόνας του ήταν αλλοδαπός .Μιλούσε άπταιστα αγγλικά. Ο κ. Παπακωνσταντίνου χαμογελούσε συνέχεια. Έμοιαζε πραγματικά χαρούμενος. Για ποίο λόγο άραγε; Κανονικά θα έπρεπε να είναι προβληματισμένος.

Την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που αφορούν το πρόσωπο του. Oh Mon Dieu! Αισθάνομαι ότι έχω πυρετό. Οι περιβόητες λίστες Λαγκάρντ, τα σβησμένα ονόματα των αγαπημένων κοτερούχων cousins του υπουργού, τα πολυσυζητημένα στικάκια, η ολοκλήρωση του έργου της επιτροπής, η Βουλή και η πρόταση παραπομπής για δύο κακουργήματα.

Ο τέως υπουργός όμως απολάμβανε τη δροσερή καλοκαιρινή βραδιά, τις γευστικές προτάσεις του Σωτήρη Ευαγγέλου και τη θέα στην Ακρόπολη. Pas mal.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ