Χρέωναν τα «υδραυλικά» πέη τους στο δημόσιο - iefimerida.gr

Χρέωναν τα «υδραυλικά» πέη τους στο δημόσιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον». Δεν είναι διαφήμιση κάποιου στούντιο για μασάζ και άλλα κόλπα, αλλά δήλωση που φαίνεται να προέρχεται από το Πεντάγωνο, μετά την αποκάλυψη πως απόστρατοι του στρατού και της Αστυνομίας έκαναν επεμβάσεις για να βελτιώσουν τη στυτική τους λειτουργία, και τη χρέωναν στο δημόσιο.

Οπότε αν αναρωτιέστε ποια ...τρύπα θα καλύψει η έκτακτη εισφορά που θα κληθείτε να πληρώσετε τον άλλο μήνα, τώρα έχετε ένα στοιχείο. Στην ουρολογική κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου τα τελευταία τρία χρόνια ένας γιατρός είχε αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να ανυψώσει το πεσμένο ηθικό απόστρατων που νικήθηκαν από τις πολλές υπηρεσίες και το άγχος. Η νέα ηγεσία του νοσοκομείου όμως ανακάλυψε πως οι χρεώσεις των ιατρικών υλικών, αξίας περίπου 8000 ευρώ, γίνονταν στο νοσοκομείο, αφού το Ταμείο Απόστρατων δεν καλύπτει τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Σύμφωνα με την Ημερησία, ο φάκελος με τα ονόματα όσων χρησιμοποιούν αυτό το ωραίο μπιχλιμπίδι βρίσκεται ήδη στην ηγεσία του Πενταγώνου.

Για όσους ενδιαφέρονται, η τομή είναι μόλις 2 εκατοστά, χρειάζεται ραχιαία νάρκωση, η επέμβαση κρατάει μια ώρα και το «σύστημα» μπορεί να λειτουργήσει μετά από 30 ημέρες. Το κόστος δεν είναι γνωστό, αλλά αν στο δημόσιο νοσοκομείο το χρέωναν 8.000 ευρώ τότε μπορούμε να υποθέσουμε πως στην πραγματική αγορά θα κοστίζει περίπου 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ