H πρώτη τόπλες φωτογράφηση της Αλβανίδας Ριάνα [εικόνες]

Το πρώτο της εξώφυλλο για το GQ έκανε η 22χρονη Ρίτα Όρα. Τόσο προκλητικό όσο οτιδήποτε άλλο έχει κάνει στην καριέρα της.

Εξώφυλλο στην βρετανική έκδοση του περιοδικού GQ βρέθηκε η -αλβανικής καταγωγής- προστατευόμενη του Jay Z, η καριέρα της οποίας έχει πραγματικά απογειωθεί τον τελευταίο καιρό. Ενώ βρέθηκε να κάνει cameo στο τελευταίο Fast & Furious. Όπως είχε κάνει αντίστοιχα στο Battleship η Ριάνα, με την οποία όλοι την συγκρίνουν συνέχεια.

Στα πλαίσια της συνέντευξης η Ρίτα μίλησε για την σχέση της με τον Σκοτζέζο Dj Κάλβιν Χάρις, το πόσο τυχερή νοιώθει που έχει την ευκαιρία να αλλάξει για πάντα την ζωή της και αυτή της οικογένειάς της καθώς επίσης και την εμπειρία του να γυρίζει βιντεοκλίπ (το Shina Ya Light) στην Πρίστινα. Την πόλη δηλαδή που γεννήθηκε και από την οποία έφυγαν οι γονείς της και μετακόμισαν στο Λονδίνο όταν ήταν ενός έτους.

«Ήταν πραγματική μια σουρεαλιστική εμπειρία. Όταν βγήκα από το αεροπλάνο με περίμενε όλη η χώρα. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο από ένα βιντεοκλίπ. Ήταν μια στιγμή στην ιστορία μας ως Κόσοβο. Ήταν καθήκον μου να το γυρίσω εκεί».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GQ Ρίτα Όρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ