Στρίπερ έγινε ο Στιβ του Beverly Hills-Πήγαν να τον δουν οι Μπρέντα και Κέλι [εικόνες] - iefimerida.gr

Στρίπερ έγινε ο Στιβ του Beverly Hills-Πήγαν να τον δουν οι Μπρέντα και Κέλι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον 49χρονο φίλο τους, Ιαν Ζέρινγκ, που είναι πλέον στριπερ στο Λας Βέγκας, επισκέφθηκαν οι Σάνεν Ντόχερτι και Τζένι Γκαρθ.

Θα μπορούσε να είναι τραβηγμένο σενάριο από επεισόδιο του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα.

Στρίπερ έγινε ο Στιβ του Beverly Hills-Πήγαν να τον δουν οι Μπρέντα και Κέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτή που ο Ιαν Ζέριγνκ είναι guest star στο σόου των Chippendales (ομάδα αντρών στρίπερ) στο Rio All-Suite Hotel στο Λας Βέγκας προκειμένου να βγάλει το μεροκάματο και οι δυο φίλες παίρνουν ένα ιδιωτικό τζετ από το Λος Άντζελες για να πάνε να τον δουν, να τον καμαρώσουν και -βασικά- να τον εμψυχώσουν.

Στρίπερ έγινε ο Στιβ του Beverly Hills-Πήγαν να τον δουν οι Μπρέντα και Κέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως τα δυο κορίτσια, που πλέον είναι 41 ετών, μια χαρά φαίνεται πως πέρασαν με την Τζένι να ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες στο instagram της με ατάκες «Πρόσεξε Λας Βέγκας. Θα είναι μια τρελλή νύχτα».

Στρίπερ έγινε ο Στιβ του Beverly Hills-Πήγαν να τον δουν οι Μπρέντα και Κέλι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη φωτό αποτελεί μάλλον το πιο τραγικό reunion στην τηλεοπτική ιστορία με την Γκαρθ και την Ντόχερτι να μην μπορούν να σταματήσουν να γελάνε ενώ χαιδεύουν το λαδωμένο στήθος του ημίγυμνου Ιαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ