O Aλέξης Τσίπρας στη Μόσχα - Ως αντιπρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς - iefimerida.gr

O Aλέξης Τσίπρας στη Μόσχα - Ως αντιπρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μόσχα θα βρεθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τις ηγεσίες των κομμάτων της Κρατικής Δούμας, ως αντιπρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Στόχος του Αλέξη Τσίπρα παραμένει πάντα μια συνάντηση με την ηγεσία της Ρωσίας. Το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα είχε ενταχθεί στον σχεδιασμό της Κουμουνδούρου μετά τα ανοίγματα σε Γερμανία, Βραζιλία, Αργεντινή και ΗΠΑ. Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδεύουν στο ταξίδι του ο εξ απορρήτων του προέδρου και διευθυντής του γραφείου του Νίκος Παππάς και ο Κώστας Ησυχος, υπεύθυνος Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προσυνεδριακές διαδικασίες με την εκλογή των αντιπροσώπων στις 500 οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη τη χώρα, για την οποία έχει δοθεί σιωπηρή παράταση του κόμματος μέχρι την Παρασκευή. Στο ιδρυτικό Συνέδριο αναμένεται να λάβουν μέρος τουλάχιστον 3.500 σύνεδροι και οι εργασίες του θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ