Yπαξιωματικός του Ναυτικού και μέλος της Χρυσής Αυγής είναι ο ακροδεξιός τον οποίο έσωσαν οι μετανάστες στο Μοναστηράκι - iefimerida.gr

Yπαξιωματικός του Ναυτικού και μέλος της Χρυσής Αυγής είναι ο ακροδεξιός τον οποίο έσωσαν οι μετανάστες στο Μοναστηράκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα ήλθαν τα στοιχεία του ακροδεξιού άνδρα με την μπλούζα «Μολών Λαβέ» ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση των μεταναστών εργαζόμενων γνωστού ψητοπωλείου της περιοχής.

Ο 33χρονος Π.Κ. ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης, είναι υπαξιωματικός του Ναυτικού σύμφωνα με το indymedia όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία της στρατιωτικής του ταυτότητας την οποία προφανώς την αφαίρεσαν οι δράστες που του επιτέθηκαν, ενώ παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες φωτογραφίες φέρεται να είναι και μέλος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Στον ιστότοπο μάλιστα, αναφέρεται ότι εκτός από την ταυτότητα οι διώκτες του του αφαίρεσαν και 200 ευρώ.

Παράλληλα, στο indymedia αναρτήθηκαν και τα στοιχεία του δεύτερου άνδρα ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από τους αντιεξουσιαστές στο Μοναστηράκι. Πρόκεται για τον 44χρονο Ε.Μ., ο οποίος είναι επίσης υποστηρικτής του ακροδεξιού κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ