ΤΑ ΝΕΑ επιμένουν και ειρωνεύονται: Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα κατέβει υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων -Αλλιώς, ας την κάνουμε αντιβασιλέα, επιτέλους - iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ επιμένουν και ειρωνεύονται: Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα κατέβει υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων -Αλλιώς, ας την κάνουμε αντιβασιλέα, επιτέλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο απαντούν σήμερα τα Νέα στην διάψευση που έστειλε χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου σε σχετικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι η πρώην ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει ο Γιώργος Παπχρήστος, ο οποίος αποκάλυψε το σενάριο υποψηφιότητας από χθες:

«Παρακάμπτω εντελώς την απογοήτευσή μου (κλαίω...) γιατί δεν κοινοποίησε και σε εμένα την επιστολή, για να επισημάνω ότι η Drama Queen διαψεύδει, αν και όπως διαψεύδει, ότι θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων. Προφανώς, αυτό καταλαβαίνω από την απάντησή της- θα επιδιώξει να ηγηθεί συνδιασμού ευρύτερης πολιτικής και κομματικής στήριξης. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το γκρουπ ακόμη καλύτερα...»

Ο αρθρογράφος επιμένει ότι στην ανακοίνωση-διάψευση η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν αναφέρεται στην «πολυποίκιλη βοήθεια» που τα Νέα έγραψαν ότι είχε προσφέρει στον ΣΥΡΙΖΑ προ και μετά των περυσινών εκλογών. «Προς τι αυτή η αιδήμων ...αποσιώπηση;» γράφει.

Και ο δημοσιογράφος καταλήγει με ειρωνικό τρόπο επικαλούμενος την πρόταση του Μίμη Ανδρουλάκη «ο οποίος την εποχή της παντοδυναμίας της και απαυδισμένος από τα καμώματά της είχε προτείνει το καταπληκτικό: «Ας την κάνουμε αντιβασιλέα επιτέλους, να πάψει να μας ζαλίζει»!

«Ποιός είναι το θέμα που δεν υφίσταται; Οτι η Drama Queen Gianna δεν θα είναι υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων ή ότι δεν θα επιθυμεί να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ;» καταλήγει ο αρθρογράφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ