Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες]

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα ενός ζευγαριού – Από τη Σαντορίνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου. Η κουραστική προετοιμασία. Η τελετή που κάποιοι θεωρούν ως τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους. Υστερα από όλα αυτά, το κατάκοπο αλλά τρισευτυχισμένο ζευγάρι των νεόνυμφων καλείται να ξεκινήσει την κοινή του ζωή. Υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο που μπορούν να τους δώσουν τη μαγεία που χρειάζεται η πρώτη νύχτα του γάμου. Από τη Σαντορίνη ως τα Τουρκς και Κάικος ή την Ταϊλάνδη, αυτές είναι οι πιο ονειρεμένες γαμήλιες σουίτες στον κόσμο.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Villa Cortez, Λος Κάμπος, Μεξικό

Αφού ξυπνήσει στην περίπου 9.000 τετραγωνικών σουίτα του, το ζευγάρι μπορεί να βουτήξει στην ιδιωτική πισίνα που δείχνει σαν να ενώνεται με τη θάλασσα. Οταν φτάσει το μεσημέρι, οι νεόνυμφοι μπορούν να παραγγείλουν μία μαργαρίτα με damiana, ένα λικέρ από το Μεξικό με αφροδισιακές ιδιότητες. Οχι πως θα το χρειαστούν βέβαια.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Eiffel Suite Classic, Παρίσι

Αυτό το ξενοδοχείο των 191 δωματίων ήταν η ρομαντική επιλογή των fashionistas πολύ πριν χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του Sex and the City. Σουίτες όπως αυτή των περίπου 1.000 τετραγωνικών προσφέρουν μαγευτική θέα, καθώς βγαίνοντας στο μπαλκόνι το ζευγάρι θα αντικρίζει τον πύργο του Αϊφελ.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ocean Panorama, Γιάο Νόι, Ταϊλάνδη

Θέα στο τροπικό δάσος αλλά και τη θάλασσα από το κρεβάτι, το μπάνιο αλλά ακόμη και από την ιδιωτική πισίνα. Ακούγονται ως πειστικά επιχειρήματα για να κλείσει κανείς εισιτήρια για ταξίδι του μέλιτος στην... άλλη άκρη του κόσμου.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Private cottage, Τανζανία

Δεν μπορούν πολλά ζευγάρια να πουν πως δείπνησαν υπό το φως των κεριών σε ένα Εθνικό πάρκο όπου μπορούν να κάνουν και ιδιωτικό σαφάρι. Εκεί βρίσκονται μόλις δέκα πολυτελείς «καλύβες» για την απόλυτη ρομαντική απομόνωση μέσα στη φύση.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Perivolas Suite, Σαντορίνη

Αρχικά χτίστηκε ως ιδιωτική κατοικία, αλλά χρησιμοποιείται ως ξενοδοχείο με 20 σουίτες. Ανάμσά τους και αυτή που έχει ίσως την πιο μαγευτική ιδιωτική πισίνα, ιδανική αφετηρία για έναν έγγαμο βίο... στρωμένα με ροδοπέταλα.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Tudor Suite, Λονδίνο

Η έπαυλη των 58 δωματίων στην οποία ο γαμπρός μπορεί σίγουρα να εκπληρώσει την υπόσχεσή του πως θα κάνει τη νύφη να νιώσει σαν βασίλισσα. Την επισκεπτόταν άλλωστε συχνά η Ελισάβετ Α' έως το 1575.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Papala Suite, Βεράνα, Μεξικό

Για να φτάσει εκεί το ζευγάρι χρειάζεται αεροπλάνο, βάρκα, ταξί και ένα μουλάρι. Αλλά το τέλος του ταξιδιού θα τους αποζημιώσει. Θα αντικρίσουν την εκπληκτική σουίτα με αχυρένια οροφή, ιδιωτική πισίνα, σαλόνι σε ιαπωνικό στυλ, αλλά κυρίως θα βρεθούν μπροστά στη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και τα βουνά που θα τους αφήσει άφωνους.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Pavilion Room, Αμανιάρα, Τουρκς και Κάικος

Οι νεόνυμφοι μπορούν να διαλέξουν μία από τις 40 αυτόνομες σουίτες, με τα τεράστια κρεβάτια αλλά κυρίως με τη θέα που μπορούν να απολαμβάνουν από κάθε σημείο καθώς το δωμάτιο έχει σχεδόν σε όλες τις πλευρές τζάμι.

Οι πιο ονειρεμένες σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου – Από τη Σαντορίνη ως την Ταϊλάνδη [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Island Romance Suite, Φλόριντα Κις

Φτάνοντας σε αυτά τα κοραλλιογενή νησάκια, είναι βέβαιο πως θα πιστέψει κανείς ότι βρίσκεται σε άλλο κόσμο. Οχι μόνο εξαιτίας της απίστευτης φυσικής ομορφιάς, αλλά και επειδή όσοι επιλέξουν μία σουίτα εκεί ξέρουν πως δεν θα έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση ή σύνδεση ίντερνετ. Σίγουρα όμως δεν θα τους λείψουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ