Εξω και η Σερένα Γουίλιαμς – Αποκλείστηκαν όλα τα φαβορί από το Γουίμπλεντον - iefimerida.gr

Εξω και η Σερένα Γουίλιαμς – Αποκλείστηκαν όλα τα φαβορί από το Γουίμπλεντον

Πάει και η Σερένα – Όλα τα φαβορί έμειναν έξω πριν τον 4ο γύρω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετικά αφιλόξενα φαίνεται πως είναι τα κορτ του All England Club για τα μεγάλα φαβορί της κατάκτησης του Γουίμπλεντον. Μετά τον αποκλεισμό της Βικτόρια Αζαρένκα και της Μαρία Σαράποβα, η αμερικανίδα έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Γερμανίδα Σαμπίν Λισίτσκι, όμως, είχε διαφορετική άποψη. Το νούμερο 23 του ταμπλό επικράτησε της ως τώρα αδάμαστης Αμερικανίδας προκαλώντας έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Κάνοντας ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας της η Λισίτσκι με 6-2, 1-6, 6-4 σε 2 μέσα σε 2 ώρες και 4 λεπτά νίκησε τη Γουίλιαμς και εξασφάλισε πανηγυρικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά, τερματίζοντας το αήττητο σερί της αντιπάλου της για φέτος.

Δραματικό το τρίτο και τελευταίο σετ, αφού η Λισίτσκι πήρε εύκολα το προβάδισμα, για να «απαντήσει» στη συνέχεια με την ίδια ευκολία η Σερένα, με τις δύο τενίστριες να συμβαδίζουν μέχρι και το 4-4.

Με break η νεαρή Γερμανίδα έφερε τα πάνω κάτω παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 5-4, ενώ η Γουίλιαμς έχασε την ευκαιρία που της δόθηκε για break (είχε μόλις 31% ποσοστό στις ευκαιρίες για break έναντι 63% της αντιπάλου της ), αποχαιρετώντας έτσι νωρίτερα το θεσμό φέτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ