CINETROLL: Ο νεκρός «Σούπερμαν» Κρίστοφερ Ριβ, εμφανίζεται στον «Aνθρωπο από Ατσάλι» [εικόνες] - iefimerida.gr

CINETROLL: Ο νεκρός «Σούπερμαν» Κρίστοφερ Ριβ, εμφανίζεται στον «Aνθρωπο από Ατσάλι» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ταινίας του καλοκαιριού. Οκ, η αλήθεια είναι πως την αποκάλυψη δεν την έκανα εγώ, αλλά την έκλεψα σήμερα, φρέσκια φρέσκια από το κινηματογραφικό site www.movieweb.com που άφησε άφωνους τους σινεφίλ και τους θεατές της ταινίας.

Μολονότι από την αρχή των γυρισμάτων του «Ανθρώπου από Ατσάλι» υπήρχε μια φήμη ότι ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ σκεφτόταν ένα κινηματογραφικό φόρο τιμής στον Κρίστοφερ Ριβ, τον ηθοποιό που ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με τον χαρακτήρα του «Σούπερμαν», κανείς από τους θεατές δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό στις αίθουσες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Σνάιντερ τελικά δεν έκανε αυτό που υποσχέθηκε, με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Σε μία από τις σκηνές «πτήσης» του καινούργιου Σούπερμαν, Χένρι Καβίλ, ο σκηνοθέτης, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας, έδωσε για δευτερόλεπτα που δεν είναι αντιληπτά εύκολα στο μάτι, στο πρόσωπο του ηθοποιού του τα χαρακτηριστικά του Κρίστοφερ Ριβ, όπως πολύ καθαρά φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τόσο την οπτική του ευφυΐα, όσο και την γνήσια αγάπη για τα κόμιξ και το είδος του φανταστικού. Η απολαυστικά εκρηκτική παραγωγή των 225 εκ. δολαρίων, που συνεχίζει να προβάλλεται στις αίθουσες, έχει ήδη φτάσει τα 250 εκ. δολάρια σε εισπράξεις στις Η.Π.Α. και είναι ήδη η δεύτερη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς πίσω από τον "Iron Man 3".

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

CINETROLL: Ο νεκρός «Σούπερμαν» Κρίστοφερ Ριβ, εμφανίζεται στον «Aνθρωπο από Ατσάλι» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
CINETROLL: Ο νεκρός «Σούπερμαν» Κρίστοφερ Ριβ, εμφανίζεται στον «Aνθρωπο από Ατσάλι» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ