To ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στην Χαριλάου Τρικούπη - Συνεργάτες του Βενιζέλου «μοίρασαν» τα γραφεία - iefimerida.gr

To ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στην Χαριλάου Τρικούπη - Συνεργάτες του Βενιζέλου «μοίρασαν» τα γραφεία

To ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στην Χαριλάου Τρικούπη - Συνεργάτες του Βενιζέλου «μοίρασαν»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες αναμένεται να γίνει η μετακόμιση των γραφείων του ΠΑΣΟΚ από το κτίριο της Ιπποκράτους ξανά πίσω σε αυτό της Χαριλάου Τρικούπη. Μάλιστα, τη Δευτέρα συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου επισκέφθηκαν τα παλιά γραφεία του κόμματος για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Καρύδης, Διονύσης Παναγιωτάκης και Λευτέρης Κατσικαρέλης επισκέφθηκαν το πρωί τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη και είδαν πώς μπορούν να τοποθετηθούν χωροταξικά οι τομείς δράσης του ΠΑΣΟΚ και να χωρέσουν όλοι μαζί σε ένα κτίριο που έχει πολλά να ζηλέψει από αυτό που έχει τώρα το ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, το ενοίκιο του οποίου, όμως, δεν αντέχει να πληρώνει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στον πρώτο όροφο σκέφτονται να τοποθετήσουν τον τομέα επικοινωνίας του κόμματος. Γραφείο τύπου, περιφερειακός τύπος, αποδελτιώσεις και απομαγνητοφωνήσεις. Εκεί θα βρίσκεται το γραφείο του κ. Καρύδη και του κ. Κωνσταντινόπουλου. Παλιά το ανάλογο γραφείο βρισκόταν στον τρίτο όροφο.

Στο δεύτερο όροφο θα μετακομίσει το οργανωτικό. Ο τομέας αυτός ένας ο πιο σπουδαίος γιατί κινητοποιεί σε περιόδους εκλογών όλο το κομματικό σύστημα.

Το οργανωτικό τελευταία ήταν και αυτό στον τρίτο όροφο. Τώρα κατεβαίνει έναν όροφο πιο κάτω.

Στον τρίτο όροφο αναμένεται να στεγαστούν οι οικονομικές υπηρεσίες. Εκεί ίσως μεταφερθεί και το γραφείο του κ. Νίκου Σαλαγιάννη, διευθυντή του κόμματος.

Στον τέταρτο αναμένεται να στεγαστούν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΠΑΣΟΚ ενώ στον πέμπτο όροφο το γραφείο του γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλακη καθώς και αυτά των μελών του πολιτικού συμβουλίου, μια και στον ίδιο όροφο αναμένεται να συνεδριάζει και το συγκεκριμένο όργανο.

Στο ρετιρέ της Χαριλάου Τρικούπη, στον έκτο όροφο, θα βρίσκεται το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σε αυτόν τον όροφο βρίσκονταν τα γραφεία όλων των προέδρων που πέρασαν από το κόμμα.

Το κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη δεν χωράει όμως όλα τα στελέχη. Ετσι οι νομαρχιακές επιτροπές του λεκανοπεδίου θα στεγαστούν σε άλλο διπλανό κτίριο που θα ενοικιάσουν για τις λειτουργικές τους ανάγκες και έτσι όλοι μαζί πλέον σε δέκα μέρες θα επιστρέψουν στις... ρίζες εκεί από όπου ξεκίνησαν.

Στο ισόγειο του κτιρίου θα βρίσκεται η αίθουσα τύπου των δημοσιογράφων που έχει παραμείνει από την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου. Χρειάζεται ίσως μερικές αλλαγές αλλά αυτές θα γίνουν όπως λένε αν υπάρχουν χρήματα. Διαφορετικά θα την αφήσουν ως έχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ