08-10 /07: Schoolwave με Δεληβοριά, Μπαλάφα και Nightstalker - iefimerida.gr

08-10 /07: Schoolwave με Δεληβοριά, Μπαλάφα και Nightstalker

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φέτος όλα αλλάζουν κι όλα μένουν ίδια στο Schoolwave. Ίδια μένουν η αγωνία και η χαρά των παιδιών που παίζουν. Ίδια μένει η φιλοσοφία : Μια μεγάλη γιορτή για χιλιάδες παιδιά -η μουσική είναι μόνο η αφορμή. Αλλάζει ο χώρος. Φέτος το φεστιβάλ φιλοξενείται στην Πλατεία Νερού, στο Φάληρο. Αλλάζει ο αριθμός των ξένων συγκροτημάτων. Φέτος 7 συγκροτήματα απ'την Ευρώπη θα δώσουν το δικό τους ρεσιτάλ: Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Κύπρος και Ελβετία (Deep Kick for ever!) θα λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο νεανικό φεστιβάλ της χώρας.

Οι "μεγάλοι" guests του έβδομου Schoolwave θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς (8/7), ο Λεωνίδας Μπαλάφας (8/7), οιNightstalker (9/7) και οι Locomondo (10/7). Οι "μικροί" guests θα είναι οι Wings in Motion (9/7) και δύο συγκροτήματα από προηγούμενα Schoolwave, οι Musica Ficta (8/7) και οι Until Α Better Name (9/7).

Όσο για τις παράλληλες εκδηλώσεις, εκτός απ' το κλασσικό skate και BMX, θα έχουμε φέτος για πρώτη φορά και paintball!

Οι πόρτες κάθε μέρα ανοίγουν στις 19:00 και η τιμή των εισιτηρίων είναι 5€ για κάθε μέρα και 10€ για το τριήμερο.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ και τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων παρακάτω.

Facebook Event: SCHOOLWAVE 2011 (8-9-10 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ