«Οι τεχνικοί σύμβουλοι θα πληρώνονται από την Ε.Ε.» - iefimerida.gr

«Οι τεχνικοί σύμβουλοι θα πληρώνονται από την Ε.Ε.»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα υπάρχουν επίτροποι στα ελληνικά υπουργεία», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και προέδρου της Ευρωζώνης Ζαν Κλώντ Γιούγκερ και πρόσθεσε ότι «προβλέπεται μόνο η παροχή τεχνητής βοήθειας».

Ο κ. Μόσιαλος επεσήμανε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι συνεπής στην εφαρμογή των συμφωνιών με την Ε.Ε. "Είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε για να αλλάξουν οι όροι που τίθενται και μόνο αν η Ελλάδα αποκτήσει πλεονασματικούς προυπολογισμούς και εξωστρεφή οικονομία θα μπορέσει να ορθοποδήσει για να μην έχει την ανάγκη από εξαρτήσεις", υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

Ο κ. Μόσιαλος ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν οτι εχει υπογραφεί συμφωνία για επιβολή νέων μέτρων, από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ,Γιώργο Προβόπουλο , παρέπεμψε στην σχετική δήλωση του κ. Βενιζέλου όπου δηλώνεται ότι δεν περιλαμβάνεται τίποτα που δεν έχει συζητηθεί εκτενώς στην Βουλή. "Δεν υπάρχει τίποτα πρόσθετο", είπε ο κ. Μόσιαλος.

Ακόμη δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Στανταρντ και Πούρς λέγοντας ότι "δεν πρέπει να συμμετέχει η κυβέρνηση σε μια τέτοια συζήτηση και να σχολιάζει εικασίες των οίκων αξιολόγησης".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ