Μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar ο Θανάσης Αλευράς [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγάλος νικητής του Your Face Sounds Familiar ο Θανάσης Αλευράς [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαμπερή ήταν η βραδιά του τελικού του Your Face Sounds Familiar. Εκεί που ο Θανάσης Αλευράς κέρδισε για άλλη μια φορά εκτίμηση κοινού και κριτικής επιτροπής.

Μετά από 12 Κυριακές γεμάτες εξαιρετικές μεταμορφώσεις (από Στέλλα Κονιτοπούλου σε Alice Cooper) ο Θανάσης Αλευράς κατάφερε τελικά να αναδειχθεί μεγάλος νικητής του show, υποδυόμενος μάλιστα στον τελικό τον Δημήτρη Χορν.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Κρατερός Κατσούλης ως Νίκος Ξυλούρης (2η θέση) και η Κρυσταλία ως Άλκηστις Πρωτοψάλτη (3η θέση).

Ενώ 4η αναδείχθηκε η Μαντώ ως Γουίτνευ Χιούστον.

Θυμίζουμε ότι μόνο οι συγκεκριμένοι 4, που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία τις προηγούμενες εβδομάδες, είχαν το δικαίωμα να διαγωνισθούν για την 1η θέση, με τους υπόλοιπους παίκτες ωστόσο να κάνουν τις δικές τους -εκτός συναγωνισμού- εμφανίσεις.

Ξεχώρισε το ντουέτο του Κώστα Μαρτάκη και του Νίκου Γκάνου ως αδελφοί Κατσάμπα. Ενώ σε ντουέτο εμφανίσθηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Καζάκος και Άντα Λιβιτσιάνου ως Blues Brothers και η Θωμαή Απέργη με την Σίλβια Δεληκούρα σε σκηνή από το μιούζικαλ Chicago.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ