Εγινε κι αυτό – Ροκ σταρ πήγε το μωρό του στο Γκλάστονμπερι [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγινε κι αυτό – Ροκ σταρ πήγε το μωρό του στο Γκλάστονμπερι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ολίγον σουρεαλιστικό να βλέπεις μια χούφτα 70άρηδες να τα... σπάνε στο Γκλάστονμπερι, αλλά ουδείς δίνει σημασία, διότι μιλάμε για τους θρυλικούς Rolling Stones, οπότε ο χρόνος είναι σχετικός. Κι όμως, οι παππούδες του ροκ δεν ήταν οι πιο ηλικιακά παράταιροι πρωταγωνιστές στο αγγλικό μουσικό φεστιβάλ.

Την παράσταση έκλεψε ένα μωρό. Το πρώτο μωρό που πήγε ποτέ στο Γκλάστονμπερι. Η θέα ενός πιτσιρικά να περνά με το καρότσι στη συναυλία του Μάικλ Ιβις και τον Vodka Jellies προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Το μόνο κοινό στοιχείο του παιδιού με τους υπόλοιπους επισκέπτες του φεστιβάλ, όπως σημειώνει ο φλεγματικός guardian, ήταν πως δεν ήταν ικανό να αρθρώσει πρόταση και να φάει στερεά τροφή! Ο μικρός ήταν ο γιος του τραγουδιστή και η μαμά του το πήγε στη συναυλία να θαυμάσει τον μπαμπά του. Τι τραβάνε κι αυτά τα παιδιά.

Εγινε κι αυτό – Ροκ σταρ πήγε το μωρό του στο Γκλάστονμπερι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ