Κεδίκογλου για Βορίδη: Υπάρχουν κάποιες αντιθέσεις, αλλά προτεραιότητα είναι ο εθνικός αγώνας - iefimerida.gr

Κεδίκογλου για Βορίδη: Υπάρχουν κάποιες αντιθέσεις, αλλά προτεραιότητα είναι ο εθνικός αγώνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να χαμηλώσει τους τόνους σχετικά με τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη προσπάθησε ο Σίμος Κεδίκογλου προκειμένου να εκτονωθεί το πρόβλημα που από το πουθενά δημιουργήθηκε στη δικομματική κυβέρνηση.

«Υπάρχουν επιμέρους αντιθέσεις ίσως σε ορισμένα ζητήματα, αλλά όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην άμεση, την απόλυτη προτεραιότητα να επιτύχουμε σε αυτόν τον εθνικό αγώνα», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και συνέχισε: «Είμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής. Εχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι θετικές ενδείξεις και πλέον μπορούμε να μιλάμε για αποδείξεις ότι η Ελλάδα πάει καλά/. Τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει ,αλλά είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στην επιτυχή έκβαση της επένδυσης με τον αγωγό ΤΑΡ, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε: «Και ο αγωγός και οι άλλες ευρύτερες εξελίξεις στον επενδυτικό τομέα μας δίνουν την πεποίθηση ότι προχωράμε σωστά. Και εδώ στο συνέδριο της ΝΔ, το κάλεσμα του προέδρου για όλους όσοι πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης ,την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας ,σε μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδιά μας, όλοι καλούνται να συστρατευθούν σε αυτή την εθνική πραγματικά προσπάθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ