Στα παρασκήνια του συνεδρίου της ΝΔ – Η ψήφος του Σαμαρά, ο Κρανιδιώτης και το φούξια φόρεμα της Βόζενμπεργκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα παρασκήνια του συνεδρίου της ΝΔ – Η ψήφος του Σαμαρά, ο Κρανιδιώτης και το φούξια φόρεμα της Βόζενμπεργκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που προκάλεσε φήμες για την αλλαγή του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας σε Νέα Ελλάδα, το συνέδριο του κόμματος ολοκληρώνεται με τη διαδικασία εκλογής της νέας πολιτικής επιτροπής.

Κεντρικό πρόσωπο της διαδικασίας ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έριξε την ψήφο του παρουσία φωτογράφων που απαθανάτιζαν τη στιγμή. Στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο βρισκόταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρά το δύσκολο έργο που ανέλαβε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήταν αρκετά ευδιάθετος. Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν η Ελίζα Βόζενμπεργκ με έντονο φούξια φόρεμα και ο casual (με καρό πουκάμισο) Φαήλος Κρανιδιώτης.

Στις απουσίες του συνεδρίου προσμετράται εκείνη του Σταύρου Δήμα. Ο εκ των αντιπροέδρων του κόμματος δεν παρουσιάστηκε καθόλου στο συνέδριο, είδηση που δεν προκάλεσε εντύπωση στα στελέχη της ΝΔ, αφού ο 72χρονος το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει να απέχει από όλες τις εκδηλώσεις.

Στην ψηφοφορία δεν έλαβε μέρος ο βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος άφησε το συνέδριο προκειμένου να μεταβεί στα Μετέωρα να προσκυνήσει στην Ιερά Μονή Βαρλαάμ, όπως επιτάσσει το τάμα του να βρίσκεται εκεί κάθε χρόνο ανήμερα των Αγίων Πάντων.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ